Internet

Ce știu sigur despre Uniunea Europeană?

    1) Știu sigur că integrarea în UE a însemnat cedarea suveranității naționale, ceea ce încalcă primul articol din […]

 

 

1) Știu sigur că integrarea în UE a însemnat cedarea suveranității naționale, ceea ce încalcă primul articol din constituția României: „România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil.” (Constituția României, Art. 1). Asta dovedește, logic, că integrarea este anti-românească!

2) Știu sigur că este propus să ne înlocuiască moneda noastră națională cu Euro. Pentru asta nu am fost întrebați niciunul dintre noi (adică poporul român) dacă suntem de acord, dacă vrem sau nu. Ceea ce dovedește alt fapt anti-românesc (probabil și totalitarist) pus la cale.

3) Știu sigur că, dacă o să avem moneda Euro, nivelul de trai în România va fi și mai scăzut decât cu leul actual. Am stat 13 ani în Spania și acolo nu am văzut niciun spaniol, repet, NICIUN SPANIOL, care să se bucure că le-au înlocuit cu Euro moneda lor națională (PESETA)! Dimpotrivă, toți spaniolii ar prefera peseta înapoi. La fel s-a întâmplat și în celelalte țări care au primit EURO, se poate dovedi întrebând orice român plecat de ani buni în Germania, Franța, Italia etc. Asta înseamnă ca Euro va fi și anti-românesc, dar și jaf!

lupi ue

4) Știu sigur că UE vrea să mai primim refugiați. Sper ca printre ei să nu vină și teroriști infiltrați, cum s-a întâmplat în alte țări membre ale UE. Vreau să spun că și acest fapt încalcă constituția României: „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine.” (Constituția României, Art. 3 – aliniatul 4).

5) Știu sigur că UE este o organizație globalistă, care are ca scop să distrugă identitățile popoarelor, categoric și naționalismul românesc. Câte alte conspirații pot fi mai anti-românești, decât cele ale Uniunii Europene?!

6) Știu sigur, deși pare incredibil, că UE are idei, propuneri, unele chiar legalizate deja, atât de necreștine: de la necrofilie până la zoofilie. În Danemarca zoofilia e legală. Asta dovedește ce sens necreștin poate avea UE!

7) Știu sigur că toți Sfinții Părinți, care au spus ceva despre UE, au vorbit doar în mod negativ. De pildă, Părintele Dionisie de la Colciu spunea așa: „Uniunea Europeană este Casa Fărădelegilor, este distrugerea omului, nu numai a creștinului sau a monahului. Lăsăm asta la o parte [monahismul sau creștinismul], dar vedem că legile Uniunii Europene duc la distrugerea omului, fiindcă dau drepturi lui Satan. Ei legiferează că păcatul împotriva firii este ceva bun.”

8) Știu sigur că unii eurofili manipulează băgând spaima în oameni, spunâdu-le că dacă renunțăm la UE și NATO ne vor ataca rușii sau alții, fără să specifice că alianța noastră militară e doar cu NATO, nu și cu UE. Chiar există țări, care fac parte din NATO, dar au refuzat UE.

În concluzie: Putem să renunțăm la UE, că nu ne va ataca nimeni! Sau dacă e mai bine, să RENEGOCIEM tratatul cu UE prin care să nu ne fie luată suveranitatea națională, să nu ne vină ei cu măsuri și legi anti-românești etc… Dar asta ar însemna cu totul alceva decât ce înseamnă aderarea României la UE în actualul context, care înseamnă ceva foarte simplu: că ne-au dus ei de nas cum au vrut și asta vor să facă în continuare, dacă noi acceptăm să fim slugi și să nu facem nimic!

                                                                                                             Alexandru-Viorel Bolfă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.