Atitudini

Capitala europeana a celor 400 de „cratere”

Eşti prost de dai în gropi sau eşti un mare fraier? Vestita capitala culturală arată după numai 2 ani de […]

Eşti prost de dai în gropi sau eşti un mare fraier? Vestita capitala culturală arată după numai 2 ani de la eveniment, mai rău ca după bombardament. După modelul primarului Oprescu, edilii sibieni s-au apucat să numere găurile din asfalt. Şi au ajuns la vreo 400. S-au grăbit să se motiveze: E-on Gaz a săpat la Sibiu peste 230 de şanţuri. Societatea Apă-Canal a lăsat cel puţin 135 de lucrări neterminate. Despre Electrica nu se ştie cu exactitate câte găuri a făcut, probabil diferenţa până la 400…

Iar cetăţeanul plătitor şi şofer pe deasupra îşi nenoroceşte maşina şi nimeni nu îl despăgubeşte. Primăria se spală, elegant, pe mâini şi declară: „Conform regulamentului pentru refacerea domeniului public în urma intervenţiilor la reţelele de utilităţi, cel care solicită acest aviz  sau cel care intervine pe domeniul public trebuie să plătească reparaţia.” (purtătorul de cuvânt al Primăriei, Mirela Gligore).

Am citit şi noi Regulamentul şi am constatat că are şi un capitol de sancţiuni, unde se prevede: „Cap.IV.2: Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor la prezentul se efectuează de către agenţi constatatori, împuterniciţi ai Primarului Municipiului Sibiu.” Păi atunci, dragă Mirela, lasă „abureala”! Spune-i şefului tău să-şi facă datoria pentru care l-au „împuternicit” sibienii şi să-şi pună oamenii la muncă, mai ales că se lăuda în campania electorală că „treaba o să meargă ceas”!

Dan FLORESCU

„Din gropi în şanţuri şi înapoi în gropi! Mii de şoferi sibieni îndură  zilnic disconfortul creat de angajaţii firmelor furnizoare de utilităţi care sparg asfaltul şi îl lasă aşa luni în şir, informează Realitatea TV.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.