Suntem cu ochii pe voi!

Candidații USR Sibiu: alogeni și năpârci secesioniste

                            Cine sunt „salvatorii” de la USR? […]

 

 

                        Cine sunt „salvatorii” de la USR?

Nu era suficient că George Soros are președintele României (consiliat de Sandra Pralong, prima directoare a lui Soros în România), marioneta Klaus Iohannis numind, la rândul său, doi șefi în fruntea serviciilor secrete (amândoi evrei și foști angajați/bursieri Soros), guvernul de tehnoratați sau tehnoklauși condus de mercenarul soroșist Ciolos (numit tot de Iohannis) și uriașul aparat de propagandă format din ‘telectualii de la GDS (o bandă antinațională inițiată de Soros personal și Silviu Brucan, alias Saul Bruckner, în ianuarie 1990, un melanj de trompete antiromânești, evrei și români trădători de-a valma), acum are și un partid ca să-și perpetueze puterea și influența în România.

Nu mai este un secret pentru nimeni că impostorii aceștia, care „salvează” tot timpul ceva și musai „uniți”, sunt finanțați de George Soros prin oengeurile sale. Sub ambalajul strălucitor al unor acțiuni generoase, în interesul societății, se urmăresc cu totul alte scopuri decât cele aparente, care rămân doar praf în ochii naivilor. Chestia cu „salvatul” ăstora ne duce cu gândul la elevul Bulă și colegii lui, care umflau zilnic de pe stradă câte o bătrânică și o urcau cu forța în autobuz ca să facă o faptă bună pe zi, așa cum i-a învățat diriginta la școală.

Asupra „dragostei” nemărginite pe care o poartă românilor evreul ungur din SUA, George Soros alias György Schwartz, presupun că nu mai este nevoie să insistăm. Este suficient doar să amintim că, pe lângă intenția vădită de dezmembrare a României, datorită fundaţiei acestuia şi a activiştilor din ţara noastră s-a acceptat şi legalizat termenul de rom pentru ţigani, ca să se creeze deliberat confuzia, iar străinii să perceapă România ca fiind ţara romilor! George Soros, cel care finanţează şi Grupul de Dialog Social, plăteşte oameni şi alimentează financiar o reţea de ONG-uri în România care militează împotriva a orice, în funcție de interesele patronului de dincolo de Atlantic.

USB (Uniunea Salvați Bucureștiul), după succesul din Capitală la alegerile locale, a devenit națională prin schimbarea denumirii: USR (Uniunea Salvați România), adică Uniunea Soros în România și vizează acum alegerile parlamentare. Trupa din București (USB), de la alegerile locale, a lui Nicușor Dan, liderul „salvatorilor”, era compusă din „români autentici”, așa cum limpede se vede doar citind numele pe care le poartă: Seidler, Bulfon, Oliver Leon Paiusi, Clotilde Armand, Bugner, Berta Vasiliauskaite, Franovici, Vincent Briot, Wring, Dobrev, Antonio Andrusceac. Mă întreb dacă nu o fi și Nicușor Dan ovrei fiindcă mulți din aceștia nu și-au luat nume de familie când au împrumutat identități românești, numele lor complet fiind alcătuit din două prenume. Exemple: Dan Pavel, Radu F. Alexandru, Alexandru Florian, Zoe Petre, Andrei Gheorghe etc…  Acum, la alegerile parlamentare, dacă citești lista candidaților USR ai sentimentul că vezi primul comitet central al PCR, după preluarea puterii de către bolșevicii evrei: SEIDLER, GAYRAL, PAL, IURISNITI, WAGNER, SCHUSTER, WIENER, FORGO, TOTH, CLEM, VERMAN, GORCZYNSKI, KLOYBER, MEMET, MARK, VISLOGUZOV, RETI, GALL, BULFON, KISS, ABU AMRA, MARUSSI, IANK, ECHERT, SCHUSTER II, SACHETTI, TELEKI.

Cât de actuale sunt versurile lui Eminescu! Acum înțelegeți de ce-l hulea pe poetul național unul ca Patapievici?

„Şi deasupra tuturora, oastea să şi-o recunoască,
Îşi aruncă pocitura bulbucaţii ochi de broască…
Dintre-aceştia ţara noastră îşi alege astăzi solii !
Oameni vrednici ca să şază în zidirea sfintei Golii,
În cameşi cu maneci lunge şi pe capete scufie,
Ne fac legi şi ne pun biruri, ne vorbesc filozofie.
Patrioţii ! Virtuoşii, ctitori de aşezăminte,
Unde spumegă desfrîul în mişcări şi în cuvinte,
Cu evlavie de vulpe, ca în strane, şed pe locuri
Şi aplaudă frenetic schime, cîntece şi jocuri…
Şi apoi în sfatul ţării se adun să se admire
Bulgăroi cu ceafa groasă, grecotei cu nas subţire;
Toate mutrele acestea sunt pretinse de român,
Toată greco-bulgărimea e nepoata lui Traian !
Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi
Să ajungă-a fi stăpîna şi pe ţară şi pe noi !
Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură,
Toţi se scurseră aicea şi formează patrioţii,
Încît fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii,
Bîlbîiţi cu gura strîmbă sînt stăpînii astei naţii !”

                                                    (Mihai Eminescu, „Scrisoarea III”)

soros slugi

Istoria se repetă, odraslele evreilor bolșevici din anii de după război vor să conducă din nou România. Dacă, până acum, unii ca Valdimir Tismăneanu, Alexandru Florian sau Patapievici s-au ocupat doar cu propaganda, spălarea creierilor și tâmpirea românilor, acum se pune în practică următorul pas: subjugarea poporului român! „Pas cu pas”, vorba impostorului numit Gauleiter peste colonie.

S-au găsit voci care să afirme, pe platformele de socializare ale internetului, că Iohannis Klaus Werner este vânzător și trădător de neam. Nu este adevărat, fiindcă el nu aparține neamului românesc, iar neamului său nemțesc îi este foarte loial! Nu este greu de remarcat cum se adresează el românilor, ca un arendaș iobagilor sau ca un Gauleiter care cuvântă către turma docilă din colonie, care „trebe” – cum spune el – să se supună, să execute comanda și să voteze cu cine vrea satrapul.

                                USR-ul sibian, cloacă de secesioniști!

Partidul lui Nicușor Dan are pe listele candidaților din Transilvania, pe lângă nelipsiții alogeni,  și secesioniștii regionali, atât alogeni cât și români trădători. Așa că la Sibiu, pe lângă „românul” Adrian Echert – un venetic venit de la Vatra Dornei și pripășit la Sibiu, îi regăsim și pe secesioniștii locali Vilhelm Schuster și Alexandru Buiuc. Apropo de Vatra Dornei… Când am fost ultima dată în zonă, în anul 2009, am aflat cum erau jefuiți de terenurile agricole și de pădurile lor românii bucovineni de către evreii care țineau prăvălii la sate. Românul, fiind sărac, cumpăra pe vereșie și negustorul evreu îl trecea în catastif. După un timp, venea portărelul și-l lăsa pe român fără hectare întregi de pădure pentru un sac de mălai, o canistră de gaz lampant, ceva mărgele pentru muiere și niscai acadele pentru copii! Așa au strâns negustorii și cârciumarii evrei averi impresionante, în timp ce românii s-au scufundat într-o sărăcie și mai adâncă decât cea de dinaintea sosirii „lăcustelor” hrăpărețe.

Filiala Sibiu a Uniunii Salvați România, candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Camera Deputaților:
1. Dan Barna
2. Alexandru Buiuc
3. Adrian Echert
4. Daniel David
5. Mirela Barbu
6. Rareș Hudea

Senat:
1. Traian Belei
2. Vilhelm Schuster
3. Anca Mălaiu

Nu o să mă apuc să-i iau la purecat pe fiecare, ci am să scriu doar despre doi candidați care au o atitudinea dușmănoasă față de România și contestă integritatea teritorială a țării. Deci, în ordinea numerelor de pe tricourile de candiați, începem cu Buiuc Alexandru, acesta având numărul unu și ca portar la miuțele de cartier.

alex-buiuc-la-fotbal

Buiuc Alexandru este mare susținător al echipei de fotbal CFR Cluj, deși nu a fost student în Cluj, dar se știe că patronul echipei este instigatorul la secesiune Arpad Paszkany, finațator și al postului de televiziune Look TV, unde-și lasă balele antiromânești Sabin Gherman în fiecare seară. După chipul și asemănarea lui Paszkany și majoritatea galeriei CFR-ului este alcătuită din secesioniști care agită steagul „Transilvaniei independente” la meciuri. http://www.napocanews.ro/2016/10/steagul-transilvaniei-independente-la-un-meci-pe-stadionul-cfr-cluj.html

CFR Cluj Transilvania

Iată cum Buiuc Alexandru, un scribălău fără talent și cu un umor căznit, îl batjocorește pe Mihai Eminescu pe blogul său de gazetar ratat, nu doar cu un text infantil, pe măsura unui neanderthalian cu fruntea de două degete, dar și cu o fotografie înjositoare:

                          Ce ar fi facut Eminescu daca ar fi trait astazi:

Ar fi condus o draga si modesta Dacie, de la Nistru pan’ la Tisa, tur-retur, in minimum 72 de ore.
Miron Cozma si-ar fi inregistrat inaintea lui la OSIM titlul de “Luceafar”.

Poetul nepereche si-ar fi cautat perechea la Matrimoniale.

Eminemscu

Marius Moga si Smiley i-ar fi propus colaborari pentru texte.

Ar fi avut o casa imemoriala, intr-un bloc, la etajul 5, iar drumul “spre luceferi” l-ar fi facut cu liftul.

Ar fi picat mereu la auditiile “Romanii au talent”.

Becali ar fi vrut sa-l transfere “La Steaua care-a rasarit”, dar apoi l-ar fi dat afara spunand ca “Mortua est!”.

Guta si Adrian Wonder Kid i-ar fi pus toate poeziile pe melodii grecesti.

Ar fi fost invidios pentru faptul ca nici macar nu se apropie de numarul de share-uiri ale lui Poptamas.

Poezia “Ce te legeni” ar fi fost dedicata ca imn al Vasluiului.

Ponta si academia doctorilor din politica i-ar fi plagiat trei sferturi din opera, mai cu seama poezia “Fa, Doina!”.

“Codrule, codrutule” ar fi devenit “Lemnule, lemnutule”, “Calin file din Poveste” ar fi fost “Calin file din Senat”, iar Scrisorile ar fi ajuns “Email-uri”.

S-ar fi uitat la muzele de la Capatos si i-ar fi sarit toate pasarelele somnoroase.

L-ar fi citit pe Cartarescu si-ar fi aflat, in sfarsit, de ce iubim femeile.

 https://albusibiu.blogspot.ro/2016/01/eminem-escu.html

 

Cei șapte „magnifici” de la USR-ul sibian, cu Alexandru Buiuc în centru.

Cei șapte „magnifici” de la USR-ul sibian, cu Alexandru Buiuc în centru.

Trecutul acestui Buiuc este destul de ascuns și pentru că nu prea are cu ce se lăuda. I-am găsit autobiografia, într-un final, pe pagina USR Sibiu. Deși este licențiat în jurnalism, nu a auzit nimeni de el în presa sibiană, iar ca profesie, „Frunte-Ngustă” face pe calculatoristul. Omul se mândrește că-i comentator pe site-uri sportive. Asta o face orice microbist, fără studii superioare de jurnalism.

buiuc_1

Doar un om extrem de limitat putea să-și treacă în CV-ul său participarea la proteste stradale și activitatea de postac voluntar pe site-urile de socializare, în campania electorală de la prezidențialele din anul 2014. Deși are 35 de ani, omul acesta nu a realizat nimic notabil în viață! După cum vedeți, tot din CV-ul său, Buiuc se laudă și cu postările sale pe site-urile sportive cu pseudonimul „curajos” albusibiu.

albusibiu

 

Uitați-vă cum până și în comentariile de la fotbal nu se poate abține să nu bage cotite secesioniste! (https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=albusibiu%20independenta%20transilvania)

butiuc_3butiuc_4

După ce a fost atenționat de un cititor despre postările sale secesioniste, la prima prezentare a USR Sibiu în presa sibiană, pe site-ul „Turnul sfatului” (http://www.turnulsfatului.ro/2016/09/27/tstv-usr-sibiu-exista-prima-aparitie-publica/), Buiuc și-a șters urgent fotografiile incriminatoare cu așa-zisul „steag transilvănean” de pe pagina sa de Facebook și toate articolele despre „independența” Transilvaniei de pe blogul său cu nume de împrumut (https://albusibiu.blogspot.ro/), anii 2013 și 2014 fiind radiați în întregime! Nu înțeleg de ce fuge de propriul nume, Buiuc și preferă pseudonimul Albu? Îl deranjează sufixul ucrainean „iuc”? El susține că familia sa provine din Basarabia și că un strămoș a semnat pentru Marea Unire cu Țara. Cinste lui și rușine urmașului care vrea să dezmembreze Țara!

Buiuc se apără cu pseudonimul Albusibiu, ceea ce spune multe despre lașitatea lui.

Buiuc se apără sub pseudonimul Albusibiu, ceea ce spune multe despre lașitatea lui.

Alt candidat USR alogen și antiromân, care dorește dezmembrarea României, este secesionistul Willy Schuster. Pe numele său real Vilhelm Schuster, cu tată sas și mamă unguroaică, acesta urăște românii. Individul juca rolul ecologistului pe la protestele ăstora cu „uniți salvăm” și provoca jandarmii ca să iasă în evidență și să-și câștige notorietate, conform manualului micului agent de influență. Deși el se împopoțonează cu germanul Willy ca prenume, pe el îl cheamă Vilhelm. Așa este scris prenumele pocit în acte, ca și numele lui Iohannis în cartea sa de identitate, în loc de nemțescul Johannes. Dacă scuturi bine arborele genealogic al ăstora s-ar putea să ai surpriza să descoperi că nici nu sunt sași, așa cum susțin ei!

schuster_cv_o

Willy Schuster s-a întors din Germania la Moşna, judeţul Sibiu, după doar trei ani petrecuţi în ţara în care plecase „definitiv”. Trei ani sunt suficienţi pentru instructajul unui agent de influenţă, chiar și pentru unul cu doar zece ani de școală, ca schusterul nost’ care se vrea senator.

schuster_cv

Prin participarea la protestele împotriva exploatării gazelor de şist şi a proiectului Gold Corporation de la Roşia Montană, Willy Schuster nu a urmărit altceva decât notorietate în intenţia de a se impune ca lider şi viitor manipulator al românilor săraci cu duhul.

Vilhlem (Willy) Schuster în costum popular săsesc, Sabin Gherman şi Mircea Dăian pun ţara la cale, adică dezmembrarea ei, la restaurantul „Hermania” din Sibiu.

Vilhlem (Willy) Schuster în costum popular săsesc, Sabin Gherman şi Mircea Dăian pun ţara la cale, adică dezmembrarea ei, la restaurantul „Hermania” din Sibiu.

 

Willy Schuster cu steagul Transilvaniei „independente”.

Willy Schuster cu steagul Transilvaniei „independente”.

 

Willy Schuster apare şi pe pagina de Facebook a lui Sabin Gherman, dar şi pe alte pagini revizioniste, cum ar fi „Regiunea Autonomă Transilvania”, „Liga Transilvania Democrată” sau „Autonomy for Transylvania” (AFT).

schuster 3

Sloganul „Ne luăm țara înapoi!” fiind preluat de Iohannnis, în anul 2014, de la secesioniștii care-l lansaseră exact cu un an înainte!

                                                                                                                  Marius Albin MARINESCU

 

PS: Detalii suplimentare despre „Willy” Schuster și alt secesionist pseudo-sas, Erwin Albu din Codlea, prieten și acesta cu Nicușor Dan, găsiți aici: http://www.justitiarul.ro/doi-ardeleni-secesionisti-prietenii-lui-nicusor-dan-pozeaza-in-ecologisti/

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.