Colimator

Ca europeni, musai să avem faliții noștri

    Motto: „Anglia-şi are faliţii săi, Franţa-şi are faliţii săi, până şi chiar Austria-şi are faliţii săi, în fine […]

 

 

Motto: „Anglia-şi are faliţii săi, Franţa-şi are faliţii săi, până şi chiar Austria-şi are faliţii săi, în fine oricare naţiune, oricare popor, oricare ţară îşi are faliţii săi… Numai noi să n-avem faliţii noştri!… Cum zic: această stare de lucruri este intolerabilă, ea nu mai poate dura!” („ O scrisoare pierdută”  – I.L. Caragiale, 1884)

 

Andrei Baciu este un medic rezident în vârstă de 29 de ani, propus inițial ca ministru tehnocrat al Sănătății de către premierul Dacian Cioloș.  Apărut cam de nicăieri, am aflat doar cu ocazia nominalizării că tânărul e și președintele Asociatiei SOS Drepturile Pacientilor, devenită și aceasta cunoscută doar după ce a lansat luna trecută o amplă campanie media pentru promovarea liberalului Cristian Bușoi, cică medic și el, dar și notar, și europarlamentar, și ochelarist, și viitor candidat la Primăria București, și membru în grupul Martorii lui Gâdea – Antena 3…  „Tehnocratul” Andrei Baciu a stabilit recordul la proba ministru-viteză, fiind retrasă nominalizare lui după două ore! Motivul? Niște fotografii indecente, cu adiere de parfum poponautic,  apărute pe internet și generatoare de  revoltă feisbucistă. Normal, doar trăim în țara condusă  pe Facebook de Iohănilă Feisbucilă!

Andrei Baciu

Andrei Baciu

andrei-baciu-sexy

 

Oamenii răi și retrograzi românii ăștia! Păi, măi concetățeni, voi nu ați înțeles că le monsieur Cioloș a fost numit de UE ajutor de Gauleiter, în frumoasa noastră colonie, tocmai pentru a ne ridica pe înaltele culmi ale europenismului? De ce să nu avem și noi un ministru la fel de tehnocrat și falnic precum  ministrul Culturii din Suedia, Alice Bah Kuhnke?  Suntem mai puțini pregătiți ministerial ca să ne tragem de sfârcuri și să ținem un trabuc insinuant în gură?

 Alice Bah Kuhnke, ministrul suedez al Culturii.

Alice Bah Kuhnke, ministrul suedez al Culturii.

Există o tendință la actualele politici neoliberale, pentru a se arăta cât de departe se poate merge cu „progresul” şi emanciparea… Însă astfel de numiri ale unor persoane, dubioase şi nule profesional, făcute doar pe criterii manipulatorii, nu rămân fără urmări! Madam ministru al Culturii din Suedia a declarat, încă de la începutul mandatului, că pentru ea un act cultural înseamnă show-ul de televiziune „Paradise Hotel”, că ei nu-i place muzica clasică, care e apreciată doar de burghezii snobi, că ei îi plac doar filmele produse după 1990 și că ea doreşte să promoveze cultura pentru popor. Un popor cam despuiat și în curul gol, adăugăm noi… Ce înseamnă asta? Că în Traviata cântărețele se vor dezbrăca pentru ca şi masele populare să înțeleagă arta… Că teatrele de păpuşi trebuie să promoveze, în fața copiilor, familii homosexuale, cu doi tați sau două mame, deoarece tinerele vlăstare trebuiesc crescute într-un spirit nou și dezinhibat… Că arta adevărată trebuie impozitată, pentru a finanța arta degenerată!

Armele oacheșei muieri, care a înlocuit imaginea  suedezei clasice, blondă și cu ochi albaștri, sunt:  aroganța, tupeul, invocarea  multiculturalismului şi acuzațiile de înapoiere şi rasism aduse oponenților!

Acesta este triumful barbariei asupra lumii civilizate, victoria grobianismului asupra bunului simț! Astfel de personaje provin din familiile care au promovat o educație imorală progeniturilor lor, o educație „lipsită de prejudecăți”! Astfel de indiviz sunt promovați de sistemul globalist pentru distrugerea familiei tradiționale, spălarea creierelor, pierderea reperelor identitare și  îndobitocirea oamenilor normali.

                                                                                                           Marius Albin MARINESCU

 

2 Comments

  1. Asa ne trebuie,,,,,am vrut musai sa intram in U.E ,acum jucam precum ne canta ,,stapanii,, ca stat independent,numai suntem de mult!!!Iohannis ne-a fost impus de Berlin ,de Merkel,,,,iar acum guvernul ni-l impuneBruxelles.Vai de mama noastra de natie romana pe ce maini am incaput!

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.