Stifturi

Bancul lunii: Teroriști furați de țigani la Paris

  Teroriștii ISIS s-au plâns poliției că țiganii români din Paris le fură armamentul și centurile cu explozibil! Deși toată […]

 

Teroriștii ISIS s-au plâns poliției că țiganii români din Paris le fură armamentul și centurile cu explozibil!

Deși toată lumea se aștepta ca rețelele ISIS să fie destructurate de serviciile secrete, totul s-a schimbat în momentul în care primul țigan român din Paris a furat un pistol mitralieră AKM, de la un terorist, pentru a-l vinde la fier vechi. Văzând că se pot obține bani frumoși, țiganii au devenit în scurt timp spaima teroriștilor, care se plâng zilnic autorităților că sunt agresați fizic și verbal de aceștia.

„Nu ne-a venit să credem când la noi a venit primul terorist pentru a depune plângere, după ce a fost furat ziua în amiaza mare lângă Catedrala Notre-Dame. Era furios și ne-a spus că este inacceptabil să se întample așa ceva într-un oraș civilizat. «În ce lume trăim?» – tot urla el”, a declarat Ash Hali Salam Danam, agent al poliției pariziene și translator de limbă arabă.

Martorii susțin că zonele aglomerate din centrul Parisului sunt acum evitate de teroriști, speriați de grupurile mari de țigani români care activează în zonă. „Pe doi teroriști i-au furat ieri cu metoda Maradona, iar al treilea a fost jefuit azi în autobuz. Când aud cuvintele magice «Alo, băiatu’!» teroriștii o iau la fugă”, a declarat o sursă din primărie, îngrijorată vădit de viitorul turismului pe malurile Senei.

                                                                            L’Express de Strehaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.