Cap limpede

Aveți grijă la oamenii lui Soros!

  Aveți grijă la oamenii lui Soros! Se bagă din nou în seamă printre protestatari. Nu-i lăsați să confiște Protestul! […]

 

Aveți grijă la oamenii lui Soros! Se bagă din nou în seamă printre protestatari. Nu-i lăsați să confiște Protestul!

 

Așa cum era de așteptat, ONG-iștii lui George Soros au apărut din nou printre protestari. Bine organizați, știu exact ce au de făcut, în comparație cu cei mai mulți prezenți în stradă. Vor fi vocali, se vor da cu fundul de pământ, de ce supărați sunt ei pe Sistem, vor face tot posibil să fie vocile care îi organizează pe ceilalți.

george-soros-ocupati-romania

Desigur, revolta românilor presupune crearea unei alternative, găsirea unei soluții. Aceasta ar putea fi un nou partid, după cum cred unii, numit chiar Partidul Colectiv, pentru a face legătură cu tragedia de acum câteva zile, și pentru a-i da legitimitate. Doar că înființarea unui nou partid nu poate fi făcută decât de o echipă foarte bine organizată, exact ceea ce NU au protestatarii sinceri.

Nu știu dacă vă puteți imagina cât de repede va fi preluat controlul unui nou partid de structurile organizate deja de mult timp în eventualitatea unei astfel de oportunități!!! Sistemul nu doarme și chiar dacă a fost puțin îngenuncheat, are încă multe resurse, iar unele dintre cele mai perverse vor ținti devierea protestelor sau confiscarea mișcării de stradă prin infiltrarea oamenilor lor – unii care au fost prezenți la mai toate protestele din ultimii ani, alții pe care nu îi cunoaște nimeni.

O soluție alternativă trebuie creată pentru că această clasă politică, în integralitatea ei, este cancerul care a distrus România. Trebuie să punem ceva în loc dar acel ceva nu este creat încă. Acum, orice s-ar face, ar fi o improvizație, cu consecințe imprevizibile.

Să sperăm că alternativa va fi vizibilă cât mai curând! Până atunci, păzea la oamenii lui Soros!

                                                                                                                               Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

2 Comments

  1. Dan

    Sigur este si mina sionistului tribal, extremist khazar! care se crede si “evreu” si “semit” si “alesul Domnului”!

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.