Cap limpede

Al Treilea Reich al USL-ului…

Poate că acum sibienii, dar şi restul românilor atât de încântaţi de mult clamatul spirit nemţesc al primarului Klaus Iohannis, […]

Poate că acum sibienii, dar şi restul românilor atât de încântaţi de mult clamatul spirit nemţesc al primarului Klaus Iohannis, îşi vor da seama că acesta nu are, de fapt, nici o legătură cu spiritul german (deh, avem şi noi „nemţii” noştri!), ci este vorba de același vagabondaj politic mioritic. Acela de a pune din start condiții; în acest caz, condiţia acceptări unui portofoliu de ministru (şi nu întâmplător cel al Internelor, dacă ţinem cont că primarul Iohannis este reprezentant şi „recuperator” patrimonial al Forumului Democrat al Germanilor din România în calitatea acestui grup de SUCCESOR, cu acte legale!, al formațiunii fasciste din cel de al doilea război mondial, „Grupul Etnic German”) de acordarea unei dispense pentru a rămâne şi în funcţia de primar. Că, vorba aceea, un neamț poate fi deasupra legii, nu?! Ba, acordarea unei asemenea dispense nu ar fi fost doar o satisfacere a orgoliilor și frustrărilor lui Iohannis! În fapt, s-ar fi creat un precedent în urma căruia primarii să reclame de drept șefia feluritelor consilii de administrație dar şi alte funcţii, de la șefi de Consilii Județene la secretari de stat. Adică, toate acele premize care să transforme ANI într-o instituție caducă. Pentru că, în prima clipă a acordării unei asemenea „dispense”, şi nu neapărat lui Iohannis, ANI şi-ar fi pierdut rostul. De aceea, pretenţia iniţială a sibianului se lega mai mult de încercarea de a mulge la ugerul cumulului de funcţii decât de intenţia de a aduce spiritul şi ordinea nemţească în instituţiile Statului Român, fiind doar o nouă presiune pusă de grupul Grivco – USL pe existenţa ANI şi dovedirea Justiţiei.

Iar între ofertarea lui Iohannis cu funcțiile de ministru al Internelor şi cea de vicepremier este o strânsă legătură având ca substrat grabnica rezolvare a retrocedărilor către Forumul Democrat al Germanilor din România, în calitatea acestuia de continuator al Grupului Etnic German (formațiune de sorginte nazistă, ai cărei membri au făcut parte din trupele SS!). Căci, așa cum în perioada în care am avut un vicepremier maghiar au curs acte oficiale ale Guvernului în maghiară, tot așa ne vom trezi acum cu acte editate în germană. Căci nu degeaba este pus Iohannis pe căpăstrul din dreapta al guvernului (doar trebuie să asigure retrocedările către FDGR, nu?!), Victor Ponta asumându-și  în genunchi, pe preșul de la picioarele lui Merkel, retrocedarea bunurilor Grupului Etnic German, confiscate în 1944 (în urma desfiinţării acestei formațiuni naziste printr-un Decret-lege adoptat ca obligaţie a României fata de Aliaţi), restituirii ce se ridică la peste 18 miliarde euro.

Și nu trebuie să ne închipuim că Antonescu a stat pe gânduri când l-a propus pe Klaus Iohannis! De fapt, a pândit momentul pentru a injecta „soluţia nemţească” în Guvernul României. Nu pentru a aduce spiritul nemțesc de muncă şi organizare în şedinţele de guvern, pentru că este exact ultimul lucru pe care îl aţteptam de la sibianul Iohannis, ci pentru interesul lui Crin Antonescu de a-şi apropia lobby-ul Germaniei în perspectiva alegerilor.

Or, tragic este faptul că, după ce liderul PNL a creat o vulnerabilitate în USL, prin aducerea lui Klaus Iohannis, care este vârful de lance al FDGR, structură ce şi-a asumat rolul de continuator al unei formaţiuni fasciste (ale cărui drepturi succesorale le-a obținut în instanţă, prin sentinţa din 2007 a Judecătoriei Sibiu!), Antonescu saltă acest focar destabilizator în Guvernul României.

Și totuşi, acum chiar se poate spune că structura celui de al Treilea Reich al USL-ului este completă! Cu un Victor Ponta care încercă să sugrume presa neaservită, lăfăindu-se pe posturile acaparate de gheara mediatică a lui Ghiță (și cu un CNA care smulge din carnea vie a audiovizualului neaservit, desființând licențe și acordând altele unor structuri dubioase, suspect a fi mașini de făcut bani în pragul alegerilor!), cu un Crin Antonescu, personaj care vrea o legislație care să ne interzică definitiv dreptul de a ne omagia Eroii Naționali și a ne folosi de învățăturile acestora în lupta cu vreascurile alogene contemporane, cu trădătorii de ţară şi cozile lor de topor, dar și un al treilea element al triadei anti-românești, nu neapărat și o verigă mai slabă, care este SUCCESORUL unui schelet fascist adus din istorie și plasat în dulapul guvernării USL.

Și, din nou, se confirmă faptul că hoţii strigă „Hoţii!”, pentru că ei, cei ce ne condamnă pe noi și pun etichete legionare mișcărilor noastre naţionaliste şi patriotice, ei sunt aceia care otrăvesc structurile Statului Român! În acest fel, după ce am dat bucăți din averea ţării evreilor, dupa ce am dat patrimoniul copiilor noştri către urmașii grofilor maghiari, acum au venit să ne spolieze SUCCESORII mișcărilor fasciste.

Vai, Ţară sărmană, sub ce maldăr de cozi de topor ai nimerit…

 

Cezar Adonis MIHALCHE  (director ziarul , „Naţiunea” – http://www.ziarulnatiunea.ro/)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.