Remember

A murit Maria Iliuţ, bunica celor trei fraţi vânduţi “la export” de către soţii Klaus şi Carmen Iohannis

Zilele trecute am aflat, de la cineva din Răşinari, că în urmă cu două săptămâni a decedat Maria Iliuţ, bunica […]

Zilele trecute am aflat, de la cineva din Răşinari, că în urmă cu două săptămâni a decedat Maria Iliuţ, bunica celor trei copii vânduţi de soţii Iohannis unei familii de canadieni.

Fraţii Iliuţ, înainte de a dispărea definitiv de pe faţa pământului.

Fraţii Iliuţ, înainte de a dispărea definitiv de pe faţa pământului.

Cei trei copilaşi, Elena-Maria (7 ani), Vasile (5 ani) şi Anca (3 ani), au fost adoptaţi în luna august 1990, împreună cu fetiţa Anda Maria Scutelnicu. Nou-născuta Anda Maria, în vârstă de doar patru luni, a fost copilul „din flori” al unei tinere din Tălmaciu, fără posibilităţi materiale pentru creşterea unui copil, care a fost repudiată de propria familie. Adoptatori au fost soţii canadieni  Alain Roger şi Arlene Dianne Lalande, care mai aveau două fiice naturale, de aproximativ 17 – 19 ani, atunci, în 1990, cînd s-au realizat adopţiile dubioase din România.

Diane şi Roger Lalande, cei doi canadieni care vânau copii pentru adopţii în România, împreună cu cele două fete ale lor. Cei doi aveau copii, aşa că pentru ce la mai trebuia şi alţii, dacă nu nu pentru afaceri ticăloase?

Diane şi Roger Lalande, cei doi canadieni care vânau copii pentru adopţii în România, împreună cu cele două fete ale lor. Cei doi aveau copii, aşa că pentru ce la mai trebuia şi alţii, dacă nu nu pentru afaceri ticăloase?

Intermediari ai adopţiilor au fost soţii Klaus Werner şi Carmen Georgeta Iohannis. Cei doi încearcă să se disculpe şi afirmă ba că doamna Iohannis a fost translator, ea fiind profesoară de engleză, ba că Herr Klaus a fost doar şoferul canadienilor. Aiurea, minciuni! Canadienii erau vorbitori de franceză, nu de engleză, asta se vede clar după nume şi “domiciliul” acela din căsuţa poştală, care era în partea cunoscută ca francofonă a Canadei (Quebec). Cei doi soţi Iohannis au fost de nenumărate ori singuri, fără canadieni, la bunicii Iliuţ ca să-i convingă pe aceştia să-şi încredinţeze nepoţii acelor necunoscuţi din Canada. I-au minţit cu neruşinare pe bătrîni că şi ei au o fetiţă pe care au dat-o spre adopţie tot unei familii de canadieni, deoarece în România copiii nu au asigurat un viitor fericit. Ulterior, bieţii bătrâni aveau să afle că soţii Iohannis nu au avut nici un copil vreodată şi că acea minciună sfruntată nu avea alt rol decît să-i convingă să-şi dea nepoţii pe mâinile hingherilor de copii.

Fotografie trimisă din Canda (Crăciun 1990). Atenţie, în fotografie sunt cinci copii, nu doar cei patru adoptaţi prin aceeasi sentinţă judecătorească de la Sibiu!

Fotografie trimisă din Canda (Crăciun 1990). Atenţie, în fotografie sunt cinci copii, nu doar cei patru adoptaţi prin aceeasi sentinţă judecătorească de la Sibiu!

Cei doi străini, soţii Lalande, au locuit la familia Iohannis acasă, după cum afirma Klaus Iohannis în conferinţa de presă din luna mai, anul 2000, pe care o avem înregistrată integral. Un şofer sau translator nu-şi cazează  “clienţii” acasă! La vremea respectivă, în luna mai 2000, Klaus Iohannis se afla în campanie electorală pentru primul mandat de primar şi era foarte slugarnic cu presa sibiană. Acuma raportul s-a inversat şi întreaga presă sibiană – cu o singură excepţie: noi! – stă în genunchi şi la coadă ca să pupe mâna primarului.Tot acolo, în aceeaşi conferinţă de presă, Iohannis recunoaşte că a mai intermediat o adopţie pentru altă familie de canadieni, în anul 1991. Mai mult, supralicitând,  Klaus Iohannis a afirmat că a  păstrat legătura cu această din urmă familie şi că va aduce familia respectivă, împreună cu copilul în anul următor ca să-i prezinte presei. Reamintim că respectiva conferinţă de presă – a cărei înregistrare o păstrăm cu sfinţenie! – a avut loc în anul 2000, deci în 2001 Iohannis trebuia să vină cu o familie de canadieni, alta decât familia Lalande şi să-i prezinte presei sibiene împreună cu copilul adoptat în anul 1991.  Nu s-a ţinut de promisiune! Între timp devenise primar…

Conform afirmaţiilor Mariei Iliuţ, în ziua în care s-a legalizat adopţia la Tribunalul Sibiu, împreună cu Carmen Iohannis se mai afla şi o altă familie de canadieni, care a adoptat şi ea “numai”… cinci copii! Dacă Parchetul şi Poliţia vor întreprinde vreodată o anchetă serioasă, o să fie uşor de dovedit câte adopţii s-au făcut în acea zi fatidică la Sibiu şi cine au fost adoptatorii, din ce ţară proveneau.  Despre cei patru copii adoptaţi în România nu se mai ştie absolut nimic! “Adresa” canadienilor Lalande, din dosarul de adopţie de la Tribunalul Sibiu, era… o căsuţă poştala de la un oficiu poştal din Quebec! Biata bătrână,ştia că nu o să mai apuce să-şi vadă vreodată nepoţii şi a murit blestemându-i pe geambaşii de copii, Carmen şi Klaus Iohannis. Dumnezeu să o odihnească pe Maria Iliuţ! Şi tot Dumnezeu să-i judece şi să-i pedepsească pe ticăloşii care s-au îmbogăţit vânzând pui de oameni! Recitiţi tulburătoarele amintiri aici:  http://www.justitiarul.ro/klaus-si-carmen-iohannis-traficanti-de-copii/

                                                                            Marius Albin MARINESCU

3 Comments

 1. M. Predan

  Am găsit pe Youtoube un reportaj care m-a cutremurat pur şi simplu. La Antena 1. Mai vechi. Nu ştiu exact anul în cre a fost realizat acest reportaj, dar vi-l povestesc pe scurt şi vă las să îl vizionalizaţi singur!După anul 1990, foarte multe scandaluri au ţinut afişul presei centrale şi locale. Un scandal al adopţiilor de copii a fost în anii 1990-1991 unul care a făcut multă vâlvă.Acum, scandalul adopţiilor celor trei copii din Răşinari iese din nou pe tapet. Directorul bibliotecii particulare Biblion, din Sibiu, Marius Marinescu îl acuză pe actualul inspector general, Klaus Johannis de a fi amestecat într-o afecere destul de tenebroasă. Se pare, spune Marius Marinescu că cei trei copii, adoptaţi din Răşinari, au ajuns până la urmă într-o bancă de organe! Marinescu aduce în sprijinul afirmaţiilor sale declaraţiile bunicilor celor trei copii adoptaţi de o familie canadiană în anul 1990. Cei trei copiii au rămas orfani în urma morţii brutale a ambilor părinţi. Cel care a intermediat acesă adopţie, Klaus Johannis nu mai recunoştea nimic. El spune că a avut un simplu rol de translator.Din păcate, martorii spuneau cu totul şi cu totul altceva. Maria Iliuţ, bunica micuţilor, susţine că soţii Johannis au venit pentru a o convinge să-i dea copiii.

  Veneau foarte des să convingă şi să facă actele. “Rolul meu a fost unul minor”; recunoaşte Johannis. Deci totuşi, acest rol, a existat. “Am fost contactaţi de un fost coleg de facultate al soţiei, care este bucureştean şi alocuit l momentul respectiv tot în Bucureşti dacă am fi dispuşi să traducem în discuţii cu persoane fizice”, susţinea Johnnis la vremea respectivă. Bunicii copiilor susţineau, însă, altceva. Acelaşi lucru şi anume că Johannis a fost mi mult decât un simplu transator susţineau şi vecinii familiei Iliuţ, care afirmau că Johannis a venit şi singur pentru a-i convinge pe bunici să le dea copiii. Când după adopţie, bunica celor trei copii, Maria Iliuţ i-a găsit pe soţii Johannis la Liceul Gheorghe Lazăr, A FOST AGRESATĂ FIZIC ŞI VERBAL DE KLAUS JOHANNIS CARE DUPĂ CE CĂ A ÎNJURAT-O, A MAI ŞI LOVIT-O!!!! Justiţia de ce nu a răspuns în niciun mod până acum? Urmăriţi reportajul http://www.youtube.com/watch?v=-pStRlaAbqI

 2. sibian

  Sa speram ca o va razbuna cineva pe biata batrana. RIP!

 3. Liliana

  Netrebnicul Iohannis, canalia imputita si vinzator de copii, borfas ordinar, psihopat, a trimis la moarte acei bieti ingeri…in cirdasie cu un stat la fel de mafiot ca si el, si-a patat miinile cu singe nevinovat. Ce fel de adoptii sint alea, in care nimeni nu mai controleaza soarta copiilor iesiti din tara? Adoptii criminale, colaborari cu traficantii de organe, cu pedofili si alte asemenea, care iti taie respiratia, Acest jeg penal nu e singur in sistem, are complici, dar vine ea si razbunarea lui Dumnezeu si-atunci sa-l vedem, ce va face?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.