Atitudini

Românii din străinătate, alegerile viitoare și spirala urii

                                       Comunicat […]

 

                                     Comunicat de presă

     Partidul Diaspora Română nu a fost, nu este și nu va fi niciodată #diasporezist

Partidul Diaspora Română consideră total inadecvată soluţionarea problemei votului în Diaspora prin triplarea timpului de vot doar pentru cei din Diaspora.

Noi susţinem în continuare că cea mai bună soluţie este votul electronic, soluţie, printre altele, mult mai economică faţă de menţinerea urnelor deschise pe parcursul a trei zile. Indiferent însă de soluţia aleasă, aceasta trebuie aplicată în mod paritar pentru toţi românii, fie ei în ţară sau în străinătate.

Partidul Diaspora Română ține să sublinieze încă o dată că românii din Diaspora nu doresc tratamente preferenţiale şi nu sunt nici într-un caz răspunzători de legile pe care le adoptă Guvernul de la Bucureşti.

Deci, considerăm necesar şi cerem Guvernului României să acorde acelaşi timp de vot atât românilor din ţară cât şi celor din străinătate, altfel vom considera această măsura discriminatorie şi incitatoare la o învrăjbire ulterioară a românilor.

                                                                                                 Biroul de Presă PDR

                                                                                                       4 Iulie 2019

 

                                         SPIRALA URII

     Motto:  „Dacă nu-i poți aduna pentru lucruri bune pentru că nu asta vrei, zăpăcește-i și încaieră-i între ei.”

Și pentru că #diaspora trebuia să fie răsplătită de sasul teleghidat, gângav și veninos, pentru mizeriile făcute în favoarea lui la ultimele alegeri, s-a aruncat pe piață de către slugile lui pesediste, la cererea sforarilor de serviciu, cadoul otrăvit al celor trei zile de vot în străinătate.

Abia acum populimea va putea să-și verse cu motiv veninul adunat asupra celor peste 5 milioane de români din străinătate care nu au participat la circăria vulgară și violentă din 26 mai 2019. Diaspora, în totalitatea ei, va deveni țapul ispășititor pentru toate mizeriile făcute de urlătorii talibanizați #diasporeziști în ultimii ani.

Modelul urii sădite între români de securistul bătrân în rele băsescu este dus la un nou nivel de către joianis și de către noii securiști vechi, iar masa manipulată pune botul cu nesaț la ordinăriile progresiste și elitiste useriste, la grămadă, prin făcătura ordinară a discriminării pozitive a diasporei față de românii din țară, exact așa cum au fost învrăjbite toate categoriile sociale între ele în România, pentru ca în confuzia, scandalul și vacarmul general, ei, secăturile, să-și facă în continuare parnosul gros.

Totdeauna prostia costă, dar doar domnia se plătește. Și nu uitați… traiul bun nu-i pentru proști. Proștii fuduli, mândri de ei și atoateștiutori, trebuie să suporte costurile traiului bun al secăturilor care încet și sigur încalecă România.

Nu cu tratamente preferențiale pentru cei din străinătate se rezolvă problema votului, ci cu transparentizarea și facilitarea procedurii de vot pentru toți cetățenii români, indiferent că au mâncat salam cu soia în România și nu și-au vândut țara pentru că au dat-o gratis străinilor și cei care au luat drumul străinătății alungați din țară de prostia și ticăloșia autohtonă. Dar nu e vina țării că poporul suportă orice prostie.

                                                                                            Constantin C. Manoliu,

                                                                               Președinte Partidul Diaspora Română

 

 

3 Comments

  1. Singura solutie este VOTUL DOAR IN TARA ca in alte 7 tari din UE.

  2. Cristache

    Intrutotu adevarata si corecta aceasta propunere, cu un singur amendament: votul sa fie si obligatoriu. Dece in Italia se poate si la noi nu?
    De ce sa cheltuie statul roman sume enorme, in valuta, cu organizarea centrelor de votare in strainatate pentru aceia care au ales sa traiasca in afara granitelor si care nu platesc taxe si impozite in Romania?

  3. Curat murdar,coane Manolica,ai dreptate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.