Colimator

Klaus Iohannis, impostor și ipocrit peste măsură

  Două postări recente ale lui Klaus Wener Iohannis pe Facebook, platforma socială unde președintele țării comunică în mod absurd...

 

Două postări recente ale lui Klaus Wener Iohannis pe Facebook, platforma socială unde președintele țării comunică în mod absurd cu poporul, mi-au atras atenția. Prima este o chestiune politică, iar a doua se referă la cultură.

Iată prima postare: „Liviu Dragnea ar trebui să se retragă. Pentru sănătatea sistemului politic românesc, nu este în regulă ca un mare partid politic să fie condus de un lider condamnat penal prin sentință definitivă. I-am comunicat această opinie.”

iohannis_dragnea

Nu-l simpatizez pe acest  Dragnea cu moacă de frizer chiar deloc, dar sa vină un individ corupt ca Iohannis și să-i ceară demisia – pe motive de integritate! –  dintr-o functie politica interna, de partid, nu dintr-o funcție publică, asta întrece orice masura!

Păi, băi nea Joiene, uite ce spune justiția despre matale într-un document oficial: „În ceea ce priveşte fondul cauzei, analiza acestuia trebuie să pornească de la cele constatate cu putere de lucru judecat prin decizia civilă nr 33/2005 a Tribunalului Brașov şi anume la împrejurarea că certificatul de moştenitor nr 90/1999 a fost declarat NUL ABSOLUT pe motiv că este fondat pe o cauză ILICITĂ şi s-a emis PRIN FRAUDAREA LEGII. (…) CAUZA ILICITĂ izvorâtă din FRAUDAREA LEGII ce a invalidat certificatul de moștenitor se extinde şi asupra contractului de vânzare-cumpărare subsecvent, terţii, în speţă doar pârâtul KLAUS WERNER JOHANNIS NEFIIND APĂRAT DE PREZUMŢIA DE BUNĂ CREDINŢĂ, faţă de AMPLOAREA OPERAŢIUNII ILICITE rezultată din hotărârile judecătoreşti definitive pronunţate (…) Actul juridic subsecvent, întemeindu-se pe un act juridic INCHEIAT PRIN FRAUDAREA LEGII SI FONDAT PE O CAUZA ILICITA, nu ar putea fi validat prin simpla invocare a bunei credinţe a terţului, mai ales că ACESTA ESTE SOŢUL celeilalte părţi contractante care la rândul său a participat la întocmirea actului nul iniţial.” (Fragment din motivarea deciziei definitive a Tribunalului Brasov)

extras

Adică, să înțeleagă tot românul, ești un escroc, la fel ca și cele doua hoațe de case prin uz de fals: cotoroanța de nevastă-ta  – cum o numea răposata Maria Iliuț, căreia i-ați vîndut voi nepoții! – și mumă-sa!

Detalii pentru cei interesați de felul în care familia prezidențială a furat două case de la statul român aici: Klaus Iohannis nu a fost cumpărător de bună credință, ci complice la o fraudă de amploare!

 

A doua postare: „Astăzi este Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor. În plus, România sărbătorește și Ziua Bibliotecarului. Mi-a plăcut întotdeauna să citesc, iar ca dascăl am încercat să le transmit și elevilor mei dragostea de carte și plăcerea lecturii. Cărțile provoacă tinerele minți, inspiră setea de cunoaștere și contribuie la dezvoltarea sănătoasă a viitoarelor generații. ‪România Educată înseamnă, printre altele, și facilitarea accesului la cărți pentru toți copiii în egală măsură, deoarece doar prin educație putem progresa.”

iohannis biblioteca

Doamne, ce ipocrit și mincinos este impostorul ăsta!

Concret, ce a făcut el, personal, pentru ca tinerii să aibă acces la cărți? Vă spun eu ce: a evacuat o librărie și o biblotecă după ce a luat cu japca  spațiul în care funcționau cele două oaze culturale prin uzul de fals al soției, soacrei și al unui complice decedat în SUA! Klaus Iohannis vorbește despre dragoste de cărți? Taman el, care a evacuat librăria „Eminescu” din casa furată prin uz fals la Sibiu (str.  Nicolae Bălcescu, nr. 29 – SCANDALUL RECENT CU IMOBILUL pierdut in instanță de familia asta de escroci!), ca să bage în locul ei banca Raiffeisen! Dureros este că a evacuat librăria chiar de ziua lui Mihai Eminescu, pe 15 ianuarie 2002!

El vorbește despre bibliotecari? Tocmai el, cel care a evacuat din acelasi imobil furat de pe str. Balcescu, nr. 29 si biblioteca „Biblion”, în data de 30 noiembrie 2000, singura bibliotecă publică cu capital privat din România la vremea respectivă!?

Cunosc întreaga tărășenie și pot să ofer amănunte fiindcă biblioteca „Biblion” a fost a mea și eram vecin, având un perete comun, cu librăria „Mihai Eminescu”!

Spațiul în care a funcționat biblioteca nu era cu deschidere la stradă și nu era râvnit pentru activități comerciale, așa că iohanusul lacom de bani, după ce a evacuat biblioteca, l-a inchiriat ca WC public pentru două terase de pe str. N. Bălcescu. Culmea este că eu construisem toaleta în acel spaţiu, acolo fiind înainte casieria unui cinematograf, fără grup sanitar !

Biblioteca Biblion, prima și singura bibliotecă publică cu capital integral privat din România în acea perioadă (1998 -2000) îmi aparținea. Acel aşezământ cultural fusese patronat de mine și fiica mea. Investisem în amenajarea spaţiului respectiv  care aparținea statului român, eu fiind doar chiriaș, toată averea mea de la vremea respectivă. Am fost ruinat de acest individ, pe nedrept, deoarece s-a şi dovedit de instanţă că spaţiul a fost furat de clanul Iohannis  şi cred că aceeaşi reacţie pe care o am eu, ar fi avut-o oricare dintre dumneavoastră, cei care citiți, dacă ar fi rămas sărăcit în urma unor malversaţiuni declanşate de o familie de ticăloși lacomi şi fără scrupule! Acestea se întâmplau în anul 2000, când Iohannis fusese ales primar pentru prima oară. Biblioteca, numită „Biblion”, ocupa aproximativ 40 de metri pătraţi din imobilul furat de Klaus Iohannis (complice) și participanții direcți, cei care au comis instigarea la fals și uzul de fals: soţia (Carmen Georgeta Iohannis), soacra (Lăzurca Georgeta) şi un alt escroc (Baştea Ioan), stabilit și decedat ulterior în S.U.A.. Toți aceștia au obținut imobilul în cauză și încă unul (str. G-ral. Magheru, nr. 35, pierdut tot în instanță în anul 2005) prin trafic de influenţă şi uz de fals. Eu demonstrasem toate aceste infracţiuni de atunci, din anul 2000, dar justiţiei române i-au trebuit 16 ani ca să se pronunţe privitor la falsurile prin care escrocii deposedaseră statul român de cele două imobile imense şi ultracentrale.

De acolo a pornit conflictul dintre mine şi acest personaj lacom şi corupt! De la acel spaţiu furat de la statul român, unde eu eram doar chiriaş şi desfăşuram o activitate utilă, generoasă şi altruistă în folosul comunităţii, dar pe banii mei. Şi, pentru că tot mă atacau unii suporteri ai idolului umflat artificial, cu pompa, întrebând pe internet, la comentariile unor ziare sibiene, că ce a făcut Marinescu pentru Sibiu, faţă de Iohannis, care „uite!, a făcut ceva, se vede”, am să mă explic. Măi, oameni buni, eu nu prea văd nimic la capitolul realizări, observ doar că a distrus farmecul Sibiului, transformându-i pieţele pline de verdeaţă altădată în nişte deşerturi pietrificate, care seamănă cu platourile lagărelor naziste de exterminare (Piaţa Mare şi Piaţa Gării), mai văd cum se deteriorează tot ceea ce „a renovat” de mântuială, dar pe bani mulţi! Oricum, indiferent de ce a făcut sau nu a făcut Iohannis, acolo au fost bani de la buget, nu din economiile personale ale primarului. Pe când eu am făcut o bibliotecă publică, pe care am pus-o la dispoziţia comunităţii, pe banii mei personali! În plus, eu aduceam bani la buget, prin impozitele pe care le plăteam ca să funcţionez cu o activitate culturală, în timp ce Iohannis a furat bani de la buget, chiar folosindu-se de activităţile culturale derulate în anul 2007, când cu capitala culturală a Europei. Cam astea sunt diferenţele! Vă las pe dumneavoastră să judecaţi, cine ce a făcut. Pe cei care, încă, mai judecaţi… cu propriile minţi!

Ce mai spune, chipurile Iohannis personal, pe pagina lui de Facebook?„Mi-a plăcut întotdeauna să citesc, iar ca dascăl am încercat să le transmit și elevilor mei dragostea de carte și plăcerea lecturii.” Ce spui, Franz, că ți-a plăcut să citești? Fugi, bă, de aici, că tu în afară de cărțile de poker nu ai citit nimic, se vede dupa vocabularul sărăcăcios pe care-l ai si exprimarea ta scremută, ca a unui elev de la școală ajutătoare!  Ca fapt divers, un cititor pasionat nu citește în picioare și rezemat de tejghea ca un bețiv într-un bar.

iohannis citind

Asta comenta și un cetățean pe pagina de Facebook a președintelui. Dorelian Bellu: „Poate c-aţi citit, dar nu cărţi. Aveţi un vocabular de max 100-120 de cuvinte. Tot ce vă iese pe gură e lemn curat, omul aude de la dvs. doar clişee peste clişee, nicio contribuţie personală, nimic trecut prin filtrul unei judecăţi autentice, mature. Sunteţi anchilozat la minte şi folosiţi cuvintele nu ca să transmiteţi ceva, ci doar pentru eschivă. Tipic celui care vrea să ascundă o realitate. Nu mai spun de felul în care vă ambalaţi mesajele, de cum recitaţi, de intonaţia chinuită, de cum puneţi accentul pe aer, doar ca să lăsaţi impresia că vorbele dvs. conţin şi lucruri importante.”

Eu mă tot minunez și mă întreb cum naiba a fost acest individ profesor si cum a predat, fiindcă eu, unul, nu am cunoscut nici un profesor așa redus ca el, indiferent de materia predată! Până și profesorii mei de sport au fost mai isteți și mai culți decât „Einstein” ăsta din Sibiu.

                                                                                                           Marius Albin MARINESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>