Editorial

„Fraţii” internaţionalişti Andrei Marga şi Klaus Iohannis

Tot de la Petru Bogatu aflăm că universitatea cu nume bananier „…era o adevărată forjerie de cadre pentru spionajul militar […]

Tot de la Petru Bogatu aflăm că universitatea cu nume bananier „…era o adevărată forjerie de cadre pentru spionajul militar al URSS. Nimeni nu era admis aici fără a fi fost în prealabil racolat de GRU.” Pe la „Patrice Lumumba” s-a perindat,  printre alţii, unul dintre cei mai mari terorişti ai lumii, Carlos Ramirez Sanchez, zis „Şacalul”, cu care Filippov a fost coleg. Apartenenţa la GRU („Glavnoe Razvedîvatel’noe Upravlenie”  – „Directoratul principal de spionaj”, este o organizație de spionaj militar sovietică, înfiinţată în anul 1918 şi devenită ulterior, după anul 1991, rusă) a lui Filippov şi gradul său de colonel au fost dezvăluite de ziarul „Moskovski komsomoleţ”, la sfârşitul anilor 90. Andrei Marga, în calitatea sa de rector al Universităţii Universităţii Babeş – Bolyai de la Cluj i-a înmânat prietenului său, Vladimir Filippov, de la „Patrice Lumumba”, titlul de Doctor Honoris Causa, pe care l-a acordat şi Angelei Merkel, cancelarul Republicii Federale Germania. Dacă despre tendinţa rusofilă a domnului Andrei Marga am primit veşti doar recent, în schimb despre germanofilia aceluiaşi personaj se aflase de multă vreme, acesta fiind şi germanofon datorită anilor de studii petrecuţi în Germania pe vremea regimului comunist. Se ştie prea bine că atunci nu puteai să pleci nici măcar în excursie cu O.N.T.-ul, darămite să locuieşti într-o ţară occidentală, fără să semnezi „pactul cu diavolul”, adică angajamentul de informator al Secu­rităţii. Probabil că de aici provine şi acuza, lansată de Sebastian Lăzăroiu, că Andrei Marga ar fi colaborat cu Securitatea, având numele de cod „Andrei Mureşanu”.
Simpatia pentru tot ceea ce este german l-a apropiat pe Andrei Marga, încă de pe vremea când era ţărănist şi ministru al Educaţiei, de Klaus Iohannis pe care l-a şi promovat  –  total ilegal! – în funcţia de inspector şcolar general al judeţului Sibiu, în anul 1999. Prima întrevedere a celor doi a fost mijlocită de fostul deputat sibian Romeo Marius Trifu, care l-a şi transportat pe inspectorul şcolar Klaus Iohannis cu maşina la Bucureşti. Afinitatea dintre cei doi profesori, unul universitar şi celălalt de liceu, avea să se materializeze mai târziu şi prin numirea lui Klaus Iohannis ca senator de onoare al Universităţii Babeș-Bolyai din Cluj de către rectorul Andrei Marga, deşi singurul „merit” a constat în absolvirea de către primarul sibian a Facultăţii de Fizică de la Cluj.
Dacă Iohannis nu şi-a manifestat până în prezent simpatia pentru ruşi, în schimb a fost decorat de toate ţările care au constituit puterile Axei în al Doilea Război Mondial! Astfel Klaus Werner Iohannis a fost distins cu Crucea Federală de Merit de către Republica Federală Germană (2006); Ordinul Naţional al Italiei – Steaua Solidarităţii Italiene, în grad de Comandor (2008), Ordinul de Merit al Marelui Ducat de Luxemburg, în grad de Ofiţer (2009) – în 1942, Luxemburgul a fost oficial anexat de Al treilea Reich; Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint”  al Statului Austriac (2009) –  Anschluss-ul: Germania a anunțat anexarea Austriei pe 12 martie 1938, transformând țara în provincia „Ostmark”;  Ordinul de ofiţer al Coroanei Belgiene (2009) –  în 1940, Belgia a fost ocupată de către trupele Germaniei naziste. Iar pentru ca Axa beligeranţilor din al Doilea război Mondial să fie completă, în octombrie 2009, când Klaus Iohannis a fost propus de către Crin Antonescu în funcţia de premier al României, primarul Sibiului tocmai se afla într-o vizită oficială în Japonia. Simple coincidenţe? Oare acceptarea „proiectului Iohannis” şi a premierului cu acelaşi nume de către rusofilul Mircea Geoană, candidat la președinția României în anul 2009, să fie tot o „simplă coincidenţă”?
Puţini ştiu că Andrei Marga urma să-i confere cancelarului german, Angela Merkel, titlul de Doctor Honoris Causa în data de 4 decembrie 2009, cu două zile înaintea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al României. În prima săp­tămână de după primul tur de scrutin, când mai rămăseseră în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni doar Traian Băsescu şi Mircea Geoană cu al său premier Klaus Werner Iohannis, acesta din urmă, sub pretextul unei întâlniri culturale internaţionale de la Paris, la care a zăbovit doar o zi, a petrecut restul săptămânii la Berlin. Acolo s-a stabilit o vizită particulară a cancelarului german, Angela Merkel pentru perioada 3 – 4 decembrie în România. Justificarea vizitei era dată de decernarea titlului academic de la Cluj pe data de 4 decembrie, iniţial anunţată pentru luna mai 2009 şi amânată. Însă, înaintea vizitei de la Universitatea Babeș-Bolyai, programul cancelarului german prevedea o întâlnire cu Klaus Iohannis la Sibiu. Dacă „proiectul Iohannis” se pupa în Piaţa Mare din Sibiu cu Angela Merkel, atunci Traian Băsescu putea să-şi facă deja bagajele ca să părăsească Palatul Cotroceni, fiindcă votul românilor ar fi fost clar influenţat de susţinerea cancelarului german pentru „premierul” Klaus Iohannis şi, implicit, pentru Mircea Geoană. Vizita a fost stopată datorită unei adrese oficiale, expediată „fulger” de către autorităţile române,  care nu recomandau o vizită, fie ea şi privată, a unei personalităţi politice de calibru mondial în perioada alegerilor pre­zi­denţiale din România. Titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Babeș-Bolyai a fost acordat ulterior, în cadrul vizitei oficiale întreprinse de cancelarul Angela Merkel în România.
Strânsa legătură dintre Klaus Iohannis şi Andrei Marga, acesta din urmă fiind şi singurul ministru nominalizat de „premierul” de o noapte, când cu „Mihaela, dragostea mea, am învins!”, nu se rezumă doar la relaţia celor doi cu Germania şi nici la raporturile cu serviciile secrete GRU, BND (Serviciul de Informaţii Federal al Germaniei) sau SRI.  Această „frăţie” a fost cimentată de apartenenţa acestor doi profesori, deveniţi politicieni, la masoneria internaţională. Andrei Marga este chiar caraghios cu veşnica sa „uniformă” de mason, compusă din cămaşă albastră şi cravată roşie. În fond, cele două tabere de la alegerile pentru preşedinţia României, din 6 decembrie 2009, au stat sub semnul ingerinţei masoneriei internaţionale. Mircea Geoană a fost sprijinit de alianţa masonică germano-rusă, iar Traian Băsescu s-a bucurat de ajutorul masoneriei americane, britanice şi evreieşti. Cine a fost mai puternic… s-a reflectat în rezultatul alegerilor!

Justiţiarul sibian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.