Colimator

Colectiv și Bamboo – două incendii, același discurs la Iohannis

  In noiembrie 2015 Iohannis a spus ca „a fost nevoie sa moara oameni” pentru ca demisia guvernului Ponta sa […]

 

In noiembrie 2015 Iohannis a spus ca „a fost nevoie sa moara oameni” pentru ca demisia guvernului Ponta sa se produca. „Daca s-ar fi respectat si dacă s-ar fi impus respectarea normelor si a legilor, niciunul nu ar fi trebuit să moara”, a mai spus Iohannis. Aveti clipul mai jos. E important sa-i urmariti tonul si privirea la sfarsit.

 

In urma acelor morti nevinovati a venit guvernul „lui”, plin de incompetenti promovati de servicii care pozau, insa, in tehnocrati si salvatorii Romaniei.

Guvernul Ciolos ar fi trebuit sa corecteze TOT ce a facut gresit sau ignorat precedentele guverne pe partea cu incendii, mai ales sa se asigure ca toate cluburile si localurile sunt in acord cu legea.

Acest lucru, insa, nu s-a intamplat!

Azi, 21 ian 2017, a ars pana la temelie clubul Bamboo din Bucuresti.

La cateva ore dupa incendiu, Iohannis a scris pe Facebook: „În incendiul din clubul bucureștean nu și-a pierdut viața, din fericire, nici un om.” Poate daca murea cerea demisia si acestui guvern.

postare iohannis

Iohannis a continuat: „Am trecut, însă, pe lângă o altă tragedie de proporții. Reguli și legi au fost, se pare, din nou încălcate. Până nu vom înțelege odată pentru totdeauna că legea e una pentru toți, societatea va fi mereu în pericol.”

Pai exact acesta ar fi fost rolul guvernului „lui” Iohannis, sa se asigure ca normele si legea sunt respectate, ceea ce, tot dupa spusele lui Iohannis, nu s-a intamplat.

Daca in noiembrie 2015 Iohannis a folosit expresia „coruptia ucide”, din care propaganda Noii Securitati a facut slogan, acum sloganul va fi ca trebuie sa se respecte legea, deci institutiile de forta trebuie intarite si mai mult.

E important de remarcat, de asemenea, cum Iohannis deja insinueaza cauza incendiului de la Bamboo: incalcarea legii, „se pare”. Prevad ca acest „se pare” va disparea din discursul public, iar incalcarea legii, ca si cauza a incendiului, va fi prezentata ca o certitudine.

Pana la finalizarea unei investigatii nu ai de unde sa stii cauza. Poate a fost o mana criminala acolo.

Sa cititi discursul lui din noiembrie 2015 unde vorbeste despre proteste si sa faceti paralela cu ce se intampla in aceste zile. Se repeta acum acelasi scenariu. (http://www.presidency.ro/ro/media/declaratii-de-presa/declaratia-de-presa-a-presedintelui-romaniei-domnul-klaus-iohannis1448280200)

Pentru a prelua puterea dupa caderea lui Ceausescu in 1989, Vechea Securitate a instrumentat diversiunea cu teroristii, facandu-i pe romani sa se omoare uniii pe altii, in timp ce ei confiscau statul.

Vechea Securitate, devenita intre timp Noua, se vede ca are nevoie acum de o alta diversiune pentru a se asigura ca nu pierde puterea confiscata in 1989.

Daca un guvern si-a dat demisia pentru ca altii nu au respectat legea, iar prin vointa exclusiva a lui Iohannis a venit un alt guvern care nu a aplicat legea, in urma incendiului de la Bamboo si in baza criteriilor impuse altora, Iohannis ar trebui sa isi dea demisia. A fost guvernul „lui” cel care nu a aplicat legea la Bamboo.

Guvernul Ciolos a dat un HG ca „până la 30 iunie 2017, construcţiile şi amenajările care funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu sunt obligate să obţină acest document”, iar „până la data obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu, răspunderea pentru funcţionarea construcţiilor şi amenajărilor din punct de vedere al asigurării cerinţei de securitate la incendiu revine exclusiv beneficiarilor investiţiilor”. (http://isubif.ro/local/obligativitatea-obtinerii-autorizatiei-de-securitate-la-incendiu-pana-la-sfarsitul-anului-2016/)

Nu va mai lasati manipulati!

                                                                                                                                     Chris Terhes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.